EHF Champions League

15% kedvezmény kluboknak – vidd el csapattársaidat a WOMEN'S EHF FINAL4-ra!

EHF / ts

15% kedvezmény kluboknak – vidd el csapattársaidat a WOMEN'S EHF FINAL4-ra!

A WOMEN´S EHF FINAL4 szervezői, a Magyar Kézilabda Szövetség és az EHF Marketing az év vége alkalmából különleges akcióval kedveskednek a sportegyesületeknek és a nemzeti kézilabda-szövetségeknek, annak érdekében, hogy a kontinens első számú női klubsorozatának négyes döntője igazi közösségi élmény lehessen. 

Azok a klubok vagy nemzeti kézilabda-szövetségek, amelyek egyszerre több mint 15 jegyet vásárolnak a május 7-8-i budapesti FINAL4-ra, most 15 % kedvezményt kapnak minden belépőre. 

Amelyik klub vagy Szövetség 2016. január 31-ig él az ajánlattal, mindössze 33 900 forintért kaphat 1 db 1. kategóriás jegyet, a 2. kategóriás jegyek ára az akcióban 23 800 forint, a 3. kategóriájú belépők darabja pedig csupán 16 990 forint.

A szervezők a jegyigényléseket 2016. január 31-ig várják a ticketing@handballfederation.hu email-címre.

2016. május 7-8-án a budapesti Papp László Sportarénában a női EHF Bajnokok Ligája négy legjobb csapata mérkőzik meg egymással a legértékesebb női klubtrófea elnyeréséért. A WOMEN´S EHF FINAL4 Európa egyik legnagyszerűbb városában egyszerre kínál egy csúcs-sporteseményt és egy nem mindennapi szórakoztató programot.

Latest news

More News