EHF Champions League

A női kézilabda gigászai csapnak össze a 2015 MVM EHF FINAL4-on

EHF / asz

A női kézilabda gigászai csapnak össze a 2015 MVM EHF FINAL4-on

Mindössze két nappal az utolsó WOMEN’S EHF Champions League negyeddöntő után a négy kvalifikált MVM EHF FINAL4 csapat számára kiderültek az elődöntős ellenfelek a budapesti Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen megrendezett keddi sorsoláson.

A négy érintett csapat számára két hatalmas csata várható az elődöntők során, hiszen szombaton a két újonc FINAL4 résztvevő: a norvég Larvik áll szemben az orosz Dinamo Sinara csapatával az első elődöntőben, és a macedón Vardar játszik majd a döntőbe jutásért a montenegrói Buducnost csapatával a második elődöntőben, akik viszont 2014-ben is elődöntős ellenfelek voltak.

A sorsolással egyidőben a kezdési időpontok is nyilvánosságra kerültek: az első elődöntőre 14:15 órakor kerül sor helyi idő szerint, a másodikra pedig 16:45-kor. A másnapi, május 10-i bronzmérkőzés és döntő időpontja 14:30 és 17:00 óra.

A 2015-ös MVM EHF FINAL4 minden mérkőzése, a WOMEN’S EHF Champions League záró hétvégéje, egyben a női klubkézilabda csúcseseménye a Papp László Budapest Sportarénában zajlik.

A Larvik és a Dinamo Sinara elkerülték egymást a szezon során, a Vardar és a Buducnost viszont a csoportmeccseken találkoztak, ahol a Buducnost először győzött (23:17), majd döntetlen született a visszavágón (24:24).
 

Latest news

More News