EHF Champions League

Először az újonc csapat érkezett Budapestre, hogy elsőként érezzék át a női Bajnokok Ligája Négyes Döntőjének hangulatát

EHF / br

Először az újonc csapat érkezett Budapestre, hogy elsőként érezzék át a női Bajnokok Ligája Négyes Döntőjének hangulatát

Az idei Női Bajnokok Ligája négy legjobb csapata megérkezett Budapestre, a szezon utolsó tornájának számító Négyes Döntő helyszínére.

A csapatok Európa különböző részéről jutottak el idáig - két csapat keletről, egy nyugatról és egy délről érkezett - egy célt szem előtt tartva: megnyerni a női klubkézilabdázás legbecsesebb trófeáját vasárnap a Papp László Budapest Sportaréna közönsége előtt.

Szerda este az újoncnak számító Rostov-Don kézilabdázói már a magyar fővárosban voltak, hogy elég időt tölthessenek el a tornára való felkészüléssel. Miközben a többi három csapat csak csütörtökön érkezett, addig az orosz lányok, akiknek a Ferencvároson keresztül vezetett az útjuk a Négyes Döntőbe, már az első edzésükön túl is voltak.

A 2016-ban bajnok CSM Bucuresti egy csapatfotóval ünnepelte a megérkezését a Duna partján található Aquincum Hotel előtt.


A tavalyi év döntősei érkeztek meg utoljára a Négyes Döntőre; a második helyezett Vardar után a címvédő Győri Audi ETO KC csapatát is Budapesten köszönthettük.

Hosszú elemzés vár a csapatokra pénteken, amikor nem csak a felkészülésük utolsó simításait végzik a szombati elődöntők előtt, hanem egyéb különleges eseményeken is részt vesznek Budapest különböző nevezetességeinél. A Hősök terén találkoznak a szurkolókkal és a média képviselőivel is.

Latest news

More News