EHF Champions League

Induljon a show!

EHF

Induljon a show!

Minden találkozó előtt lesz egy-egy 15 perces „Fényeket le és fel” show, amiért érdemes lesz időben elfoglalni az ülőhelyeket, hiszen a mindig más és más bemutató témájának alapjául a női kézilabda dinamikája és erősségei szolgálnak.

A dinamikus megnyitó ünnepség az egyesülés köré épül, ahol a klasszikus tánc és a hip-hop világ képviselői egy mágikus labdáért folytatott csatában találják magukat, ami egy kézilabda manifesztációja.

Magyarország legismertebb tánccsapatai közül a Győri Balett és a Quantum XXL is fellép, lélegzetelállító látvánnyal kísérve őket a pályán a show teljes ideje alatt.

Habár egyenként is nagyszerűek, végül mindkét fél rájön, hogy egységben az erő, és így érhetik el legkönnyebben céljukat.

A második show a csapatszellemre épít, ahol a Győri Balett saját koreográfiáját adja elő „A Sötét Lovag – Felemelkedés” című film zenéjére, a tőlük megszokott elképesztő stílusban és színpadi jelenléttel.

Észben tartva, mennyire fontos a fiatalok edukációja és nevelése a kézilabdában is, a harmadik show egy kislány történetét meséli el, aki arról álmodik, hogy egyszer profi kézilabdázó válik belőle, és egy napon majd ő is FINAL4-ban léphet pályára.

Amíg az álmai elevenednek meg előttünk, közel 200 gyerek csatlakozik hozzá egy flashmob keretében. Végezetül láthatjuk majd, ha elég bátrak vagyunk, az álmaink valóra válnak.

Az utolsó show felvillanyozó hangulatot fog teremteni a döntő előtt. A Quantum XXL csapata akrobatákkal és break táncosokkal kiegészülve tölti majd meg az Arénát a tőle megszokott stílusban, humorral és kreativitással napjaink slágereire.

A szünetek alatt a közönség a szórakoztatás még egy soha korábban nem tapasztalt szintjére készülhet. Interaktív játékok, rengeteg ajándék, melyek közül néhányat akrobaták nyújtanak át kb. 9 méteres magasságból, néhányat pedig egy dupla csövű póló-ágyú fog a levegőbe repíteni.

A szurkolók a pálya fölött található óriás LED cube-on (kivetítő) is tudják majd az eseményeket követni, ahol a szerencsések képei is megosztásra kerülnek.

Latest news

More News