EHF Champions League

Legyél az ötödik csapat az MVM EHF FINAL4-on!

EHF

Legyél az ötödik csapat az MVM EHF FINAL4-on!

"A program célja, hogy egy U13 leány kézilabda csapatnak egy életre szóló élményt szerezzünk azzal, hogy részt vehetnek az MVM EHF FINAL4 hétvégén. Reméljük, hogy az ilyen lehetőségek tovább növelik a gyermekek sport iránti szeretetét, elhivatottságát és hogy közülük fog kikerülni a jövő Görbicz Anitája." – jelentette be Nagy Csilla, az MVM megbízott kommunikációs igazgatója.

Az MKSZ arról gondoskodik, hogy az átgondolt pályázati kiírással és elbírálással valóban jó helyre kerüljön a nyeremény: "Szeretnénk, ha valóban olyan csapat jutna ehhez a nem mindennapi lehetőséghez, amelynek szűkösebbek az anyagi forrásai, tehát valódi segítséget jelent nekik a fődíj.” – mondta el Mátrai Gábor, az MKSZ volt elnökségi tagja.

A pályázat útján kiválasztott csapat a csodás élményeken túl ugyanis egy komplett csapatfelszereléssel is gazdagodik a kétszeres BL győztes Győri Audi ETO KC-t is öltöztető adidas jóvoltából, továbbá minden tagja egy éves Képes Sport előfizetést kap a lap kiadójától.

A pályázatra az ország minden részéből érkeztek jelentkezések Dorogtól Miskolcon át Hatvanig, és a csapatok által beküldött fantasztikus, kreatív produkciók: szurkolói eszközök, filmek, fotók bizonyították az utánpótlás határtalan lelkesedését. A pályázat győztesét lapzárta után választotta ki a zsűri, a 16 fős győztes csapatot a FINAL4 hétvégén látjuk viszont a pályán és a lelátón.

Latest news

More News