EHF Champions League

Let’s face it: A legjobban öltözött szurkolóknak irány Budapest!

EHF / ts

Let’s face it: A legjobban öltözött szurkolóknak irány Budapest!

Közeleg a Women’s EHF FINAL4, ma már csak 50 nap van hátra, hogy legjobb négy női klub május 9-10-én megkezdje küzdelmét Budapesten a Women’s EHF Champions League megnyeréséért.

A Papp László Budapest Sportarénában 12 ezer szurkoló követheti majd élőben az eseményeket – és Te is ott lehetsz közöttük!

Az ötven napos visszaszámlálás megünneplésére 2x2 fős belépőt ajánlunk fel a játékunk nyerteseinek.

A részvétel egyszerű: csak készíts egy szelfit magadról a legelvetemültebb szurkolói felszerelésedben – sál, kalap, mez, szemüveg, arcfestés, bármi.  Szeretnénk látni, mennyire vagy igazi szurkolója a csapatodnak!

Posztold a szelfit az EHF Champions League Facebook oldalán, vagy a Twitteren vagy a saját Instagramodon. Nagyon fontos: posztolásnál soha ne feledd odaírni a Women’s EHF FINAL4 hivatalos szlogenjét: #letsfaceit.

A játék április 12 éjfélig, a negyeddöntők végéig zajlik.  

Ezt követően a legjobb fotókat kiposztoljuk az EHF Champions League Facebook oldalán, és a Magyar Kézilabda Szövetség Facebook oldalán.

Amelyik két fotó a legtöbb like-ot gyűjti április 19-ig a két oldalon összesen, az nyeri meg a 2x2 fős belépőt a Women’s EHF FINAL4-ra.

Tehát elő az okostelefonokkal vagy a kamerákkal, vágj bele, és Let’s face it – irány Budapest!

Jegyek az eseményre

A 2015-ös Women’s EHF FINAL4 eseményét 12 ezer néző követheti élőben Budapesten.

Jegyek vásárolhatók a hivatalos weboldalon: www.ehfFINAL4.com , négy különböző árkategóriában. Minden jegy mindkét napra szól.

Árkategóriák:

1: 39,990 Ft (kb. 130 €)

2: 27,990 Ft (kb. 90 €)

3: 19,990 Ft (kb. 65 €)

4: 9,990 Ft (kb. 35 €)

Latest news

More News