EHF Champions League

Szerencsés budapesti nyertesek

EHF / ts

Szerencsés budapesti nyertesek

A Women’s EHF FINAL4 népszerűségét mutatja, hogy a meghirdetett két közösségi médiajátékban szurkolók ezrei vettek részt, hogy jegyet nyerhessenek a május 9-10-i budapesti csúcsrendezvényre.

A játékok az EHF Champions League és a Magyar Kézilabda Szövetség Facebook oldalain zajlottak, illetve az eseménynek helyet adó Papp László Budapest Sportaréna weboldalán a 2014-es Női Kézilabda Európa-bajnokság utolsó hétvégéjén.

Az első játék, a “Share and win” már novemberben elindult. A szurkolóknak egy képet kellett megosztaniuk azért, hogy részt vehessenek a sorsoláson.

A kép, amelyen Görbicz Anita, az ETO irányítója emeli magasba a trófeát a 2014. májusi, Buducnost elleni 27-21-es döntő után, közel 1000 megosztást ért el az EHF Campions League Facebook oldalán, és a magyar kézilabda rajongók tömegének lelkesedését mutatja, hogy ugyanez a szám a magyar szövetség oldalán elérte a 11.000-et. 

A játék nyertesei Szabóné Visegrádi Erika és Ivan Cristinel lettek, akik 2-2 belépőt nyertek a rendezvényre.

A másik játék, amely a “Let’s face it” cím alatt futott az esemény új kreatívjával, és amelyet a jövőben a kapcsolódó posztereken, hirdetéseken lehet majd látni, igazi tömegeket mozgatott meg december 19-21 között, a Kézilabda Európa-bajnokság záróhétvégéjén, Budapesten.

Szurkolók százai huppantak le a kényelmes kanapéra, hogy a speciális fotóautomata képet készítsen róluk, amelyen a győri Heidi Lökével és a Midtyilland játékosával, Trine Ostergaarddal pózolnak.

A képek kikerültek a Facebookra, és a két, legtöbb lájkot gyűjtő fotóalany nyerte a jegyeket a Women’s EHF FINAL4-ra.

A like-gyűjtés végül január 6-án ért véget, a jegyeket pedig a Bartha Brigitta-Petrás Mátyás páros, illetve Sebők Ferenc és partnere nyerték.

Csatlakozz a májusi kézilabda partihoz

120 nappal a május 9-én startoló Women’s EHF FINAL előtt a szervezők még további lehetőségeket is terveznek, amely során jegyeket lehet nyerni az eseményre.  

Emellett, aki nem szeretne csupán a szerencséjére hagyatkozni, annak érdemes ellátogatnia a jegyértékesítő portálra: www.ehfFINAL4.com.

A jegyek mindkét napra belépést biztosítanak, és az árak idén is 9.900,- forintnál indulnak, négy árkategóriát kínálva.

Latest news

More News