EHF Champions League

Visszalépett a Women’s EHF FINAL4 sztárfellépője

EHF / ts

Visszalépett a Women’s EHF FINAL4 sztárfellépője

A szervezőkkel fennálló, megkötött, aláírt szerződése ellenére indoklás nélkül visszamondta a budapesti Women’s EHF FINAL4-ra lekötött fellépését a brit Clean Bandit. A formáció már második magyarországi koncertjétől lépett vissza, hiszen 2017-ben a Sziget Fesztiválra sem érkezett meg, megkötött kontraktusa ellenére.

A Women’s EHF FINAL4 magyarországi szervező bizottsága sajnálja a rajta kívül álló okokból történt visszalépést, hiszen hónapokon keresztül folyamatos kommunikációban állt az együttes menedzsmentjével, a szerződésen felüli legapróbb feltételek, részletek biztosítása érdekében, ugyanakkor minden erejével azon dolgozik, hogy a női klubkézilabda európai csúcseseménye a kézilabda-mérkőzések mellett a show-elemek és a szórakoztató program révén a korábbi esztendőkhöz hasonlóan felejthetetlen legyen. A Clean Bandit visszalépése a rendezvény színvonalát nem befolyásolja.

A szombati elődöntőkben a címvédő Győri Audi ETO a 2016-os győztes román CSM Bucurestivel, a FINAL4-ban immár ötödször szereplő macedón HC Vardar pedig az eseményen újonc orosz Rosztov-Donnal mérkőzik.

A Women’s EHF FINAL4-ra jegyek korlátozott számban még kaphatók a www.kezilabdaszeretlek.hu/jegy oldalon.

Women’s EHF FINAL4, Papp László Budapest Sportaréna
Május 12., szombat, elődöntők:
15:15 CSM Bucuresti (román)–Győri Audi ETO
18:00 Rosztov-Don (orosz)–HC Vardar (macedón)
Május 13., vasárnap:
15:15 bronzmérkőzés
18:00 döntő

Latest news

More News