EHF Champions League

Women's EHF FINAL4 továbbra is Budapesten

EHF / ts

Women's EHF FINAL4 továbbra is Budapesten

Az EHF Marketing és a Magyar Kézilabda Szövetség egyeztetéseit követően a felek megállapodtak szerződésük meghosszabbításáról, amelyre napokon belül sor kerül, és ennek eredményeként a következő három évben is Budapest látja vendégül a kontinens legjobb női kézilabdázóit és a Bajnokok Ligája végküzdelmeit, így a sportág csúcseseményére, a Women’s EHF FINAL4-ra 2019-ig, azaz újabb három éven keresztül a magyar fővárosban kerül sor.

„Budapest kiváló rendező városnak, a Magyar Kézilabda Szövetség pedig megbízható partnernek bizonyult az elmúlt három év során. Nagyon örülök, hogy meghosszabbítjuk az együttműködésünket, és izgatottan várom, hogy továbbfejlesszük a Women’s EHF FINAL4-t, aminek egyik kulcsa, hogy közösen megtaláljuk a lehetséges névadó szponzort” – mondta el David Szlezak, az EHF Marketing Igazgatója.

Immáron biztos, hogy 2017-ben a Papp László Budapest Sportarénában rendezik a négyes döntőt, az eseményre a május 6-7-i hétvégén kerül sor, és a négyes döntőknek a 12 000 néző befogadására alkalmas aréna lesz az otthona a 2018-ben és 2019-ben is.

Az első, 2014-es Women’s EHF FINAL4 alkalmával Budapesten a Győri Audi ETO KC tudott diadalmaskodni. A 2015-ös évben a montenegrói Buducnost, míg idén a CSM Bucurest állhatott fel a dobogó tetejére.

A női EHF Bajnokok Ligája új szezonja két héten belül kezdődik a csoportküzdelmekkel, az 1. forduló találkozóit október 14-16. között játssza a főtáblára jutott legjobb 16 együttes.

Latest news

More News