EHF Champions League

Anastacia: „Felemelő érzés ennyi erős nő között lennem ezen az eseményen”

Courtney Gahan / ew

Anastacia: „Felemelő érzés ennyi erős nő között lennem ezen az eseményen”

Az amerikai énekes Anastacia előadása óriási siker aratott a hivatalos megnyitó ünnepségen a Papp László Sportarénában a női DELO EHF FINAL4 első elődöntője előtt szombat délután.

Az ehfcl.com oldalnak alkalma volt beszélgetnie Anastaciával a fellépése előtt és az énekes elmondta, hogy elég izgatott, hogy megismerkedhet a kézilabdával a hétvégén, azzal a sportággal, amely még nem túl népszerű az Egyesült Államokban.

„Nagyszerű, hogy itt lehetek. Nem is sejtettem, hogy milyen nagy esemény ez a négyes döntő, és milyen felemelő érzés egy nő számára, hogy ilyen erős nők között lehet egy ilyen eseményen. Izgatott vagyok” – mondta Anastacia.

Anastacia a Vipers és a Győr mérkőzése előtt lépett színpadra és adta el az  I’m Outta Love és a Paid My Dues című slágereit egy lüktető műsor keretében, ami megadta az alaphangulatot az idei női EHF Bajnokok Ligája utolsó hétvégéje előtt

Az énekes egy lelkesítő üzenetet is megosztott női társaival , akik követik, játsszák vagy csak részesei a kézilabdának, de azokhoz is szólt, akik nincsenek ennek a sportnak a közelében.

„Nem szükséges tanácsot adnom erről a sportról senkinek, de nőként nincs egyszerű dolgunk. A férfiak sokkal tovább juthatnak, és sokkal fontosabbnak gondolják őket. Azt gondolom, hogy alulértékelik a nőket a sportban, a munkában, mindenben, amit csinálunk. Nem feministának gondolom magamat, de büszke vagyok, hogy nő lehetek” –tette hozzá Anastacia.

„Nem akarom, hogy a nőknek még a sportban is versenyezniük kelljen.  Nem akarom, hogy ez a pályán kívül is megtörténjen. Azt akarom, hogy rájöjjünk arra, hogy segítsünk egymásnak, minthogy azt érezzük, hogy minden egy verseny az életünkben. Légy jó magadhoz, és találd meg azokat az embereket, akik jók hozzád.

Az interjút követően Anastaciának lehetősége volt közelebbről is megismerkednie a sportággal. „Szerintem nem én leszek, akit következő évben is elhívtok” – zárta viccesen az énekes.

Latest news

More News