EHF Champions League

Anastacia koncert a DELO WOMEN’S EHF FINAL4 nyitóbuliján

EHF / ts

Anastacia koncert a DELO WOMEN’S EHF FINAL4 nyitóbuliján

A DELO WOMEN’S EHF FINAL4 május 10-i nyitóbuliján a kézilabda és a szórakozás páratlan hangulatot teremt a kilátogató szurkolók számára, ugyanis az eseményt megelőző éjszakán az európai klubkézilabdázás sztárjai ellepik a Papp László Budapest Sportaréna udvarát, ahol az amerikai énekesnő egy fergeteges koncerttel készül.

Két nappal azután, hogy a szervezők közzétették, hogy Anastacia nyitja a DELO WOMEN'S EHF FINAL4 első elődöntőjét, most örömmel jelentik be, hogy a pénteki nyitóbulin koncertet ad az amerikai szupersztár.

A nyitóbuli a Papp László Budapest Sportaréna területének külső helyszínén kerül megrendezésre. A jegyek 3000 Ft-os (kb. 10 EUR) egységáron vásárolhatók meg a www.playhandball.hu oldalon.

A kapunyitás május 10-én, pénteken, 18:00 órakor kezdődik, 19:00-21:00 óra között a négyes döntőbe jutott csapatokkal találkozhatnak a kilátogató szurkolók, ezt követően pedig az Anastaica koncerté lesz a főszerep.

A 6. WOMEN’S EHF FINAL4 Budapesten

A WOMEN’S EHF FINAL4 hatodik alkalommal kerül sorra a magyar fővárosban. Az egész hétvégét betöltő rendezvény első osztályú kézilabda mérkőzéseket és szórakoztató programokat is kínál.

A csoportok első négy-négy helyezettje jutott a negyeddöntőbe. A negyeddöntők 1. mérkőzéseire április 4-7-én, a visszavágókra 12-14-én kerül sor.

A negyeddöntők párosítása (az elöl álló csapatok az 1. mérkőzések pályaválasztói):

  • Odense HC (dán)–Győri Audi ETO KC
  • CSM Bucuresti (roman)–Metz Handball (francia)
  • Buducnost (montenegrói)–Vipers Kristiansand (norvég)
  • FTC-Rail Cargo Hungaria–Rosztov-Don (orosz)

További információ a www.ehfCL.com oldalon.

Szerezze be a jegyét a FINAL4-ra!

Hamarosan kezdetét veszi női klubkézilabdázás csúcseseménye, amelyre még vannak elérhető jegyek az online jegyáruházban www.ehfFINAL4.com.

Jegyárak:

  • 1. kategória : 49,990 HUF (kb. 159 €)
  • 2. kategória: 34,990 HUF (kb. 111 €)
  • 3. kategória: 24,990 HUF (kb. 80 €)
  • 4. kategória: 14,990 HUF (kb. 48 €)

Latest news

More News