EHF Champions League

Megkezdődött a médiaakkreditáció a szezon csúcs-klubeseményeire

Megkezdődött a médiaakkreditáció a szezon csúcs-klubeseményeire

2019 májusában és júniusában kerül sor a klubidény három leginkább várt eseményére, három különböző helyszínen. Május 11-12-én Budapesten a női Bajnokok Ligája trófeája a tét a Papp László Budapest Sportarénában a DELO WOMEN’S EHF FINAL4-on, majd egy héttel később az AKQUINET EHF-kupa döntőben mérkőznek meg a csapatok a férfiak között kieli Sparkassen-Arenában, végül a csúcspont június 1-2-án a kölni LANXESS arénában a VELUX EHF FINAL4.

Az EHF média és kommunikációs osztálya egyszerre indítja el az akkreditációs kérelmek befogadását mindhárom eseményre. Az írott sajtó, a televíziók és a rádiók képviselői a lenti linken érhetik el a kérelmi rendszert, a kérelmek kizárólag online nyújthatók be.  

DELO WOMEN’S EHF FINAL4 – 2019. május 11-12., Papp László Budapest Sportaréna
Akkreditációs határidő: 2019. április 19., péntek

AKQUINET EHF-kupa döntő – 2019. május 17-18. Sparkassen-Arena, Kiel
Akkreditációs határidő: 2019. május 3., péntek

VELUX EHF FINAL4 – 2019. június 1-2., LANXESS arena, Köln
Akkreditációs határidő: 2019. május 10., péntek

Az akkreditációs felület ide kattintva érhető el

A média-akkreditáció kizárólag az eseményen dolgozni kívánó professzionális újságírók számára nyitott, a szabadúszó média képviselőket az Európai Kézilabda Szövetség felkérheti a munkájukkal kapcsolatos írások, cikkek, felvételek bemutatására. Mivel az eseményen a médiahelyek száma korlátozott, nem minden akkreditációs kérelmet tudnak a szervezők pozitívan elbírálni.

Az akkreditációs kérelem benyújtásával a média képviselői elfogadják a sajtó számára az EHF rendezvényein kötelezően betartandó általános feltételeket, amelyet kérünk, olvassanak el figyelmesen az akkreditációs kérelem benyújtása előtt.

Latest news

More News