WCL1819_All-star_team_200x200px WCL1819_All-star_team_200x200px
EHF Champions League

Megkezdődött a szavazás a női Bajnokok Ligája All Star-csapatára

EHF

Megkezdődött a szavazás a női Bajnokok Ligája All Star-csapatára

Az Európai Kézilabda Szövetség kiírásában a szurkolók immár hatodik alkalommal szavazhatnak a női EHF Bajnokok Ligája All Star-csapatára. Minden szezonban szurkolók ezrei adják le voksukat, és az EHF ezúttal is 50 jelöltet nevezett meg.

Idén újításként kategóriánként egy-egy jelöltet neveztek meg a Bajnokok Ligájában szereplő edzők, a Women Forum Club Handball, a FINAL4 névadó szponzora, a DELOaz EHF médiacsapata és tudósítói, valamint az Európai Kézilabda Szövetség.  

A középdöntős csapatok mindegyikéből kikerül legalább egy-egy jelölt játékos. A legtöbb nominálást, nyolcat a Metz nyerte el; a Rosztov, a Győr és a Ferencváros egyaránt hét-hét jelölttel büszkélkedhet; a Kristiansand hat; a CSM Bucuresti négy; a Buducnost három; az Odense, a Brest és a Krim kettő-kettő; míg a Köbenhavn, a Thüringer HC egy játékost ad a jelöltlistára. 

Érdekesség, hogy szinte teljesen megújult a jelöltek listája, hiszen a tavalyi szezonból mindössze Ana Gros, Julija Manaharova, Tjasa Stanko és az edzők között Ambros Martín szerepel ismét. 

A szurkolók az alábbi felületen szavazhatnak május 8-án szerdáig, mielőtt az All Star-csapat bejelentésre kerül a budapesti DELO WOMEN’S EHF FINAL4-on május 11-12-én. 

Szavazás előtt figyelmébe ajánljuk a jelöltek bemutatását: 1. rész: kapusok, balszélsők, balátlövők, irányítók és beállók és 2. rész: jobbátlövők, jobbszélsők, védők, fiatal tehetségek és edzők.

WCL1819_All-star_team_565

Latest news

More News