EHF Champions League

Április 17-én mutatkoznak be a WOMEN’S EHF FINAL4 merchandising-termékei

EHF / ts

Április 17-én mutatkoznak be a WOMEN’S EHF FINAL4 merchandising-termékei

Van-e jobb annál, mint hogy május 12-13-án kövesd a WOMEN’S EHF FINAL4-t – akár élőben az arénában, akár a tv előtt – és közben az esemény hivatalos merchandising-termékeit viseld, ezzel is megmutatva elkötelezettséged a női klubkézilabda csúcseseménye iránt?

A tavalyi esztendőhöz hasonlóan az EHF Marketing a Salminggal, az EHF Bajnokok Ligája hivatalos sportruházati beszállítójával együttműködve exkluzív termékeket kínál: pólókat, szabadidő-felsőket és férfi, valamint női zoknikat – a termékek a WOMEN’S EHF FINAL4 budapesti sorsolásán mutatkoznak be, április 17-én.

A sorsolást követően a merch.ehfcl.com oldalon és a WOMEN’S EHF FINAL4 idején az esemény helyszínén is megvásárolhatók a Bajnokok Ligája és a FINAL4 logójával ellátott termékek.

A következő napokban az EHF Bajnokok Ligája közösségi média-oldalain ízelítőt adunk a merchandising-termékekből – ne maradj le!

Élő TV-közvetítés a sorsolásról

Egy hónap múlva, május 12-13-án Európa négy legjobb női klubcsapata lép pályára a Papp László Budapest Sportarénában, hogy megmérkőzzön a női EHF Bajnokok Ligája végső győzelméért.

A FINAL4-hoz vezető út egyik legfontosabb mérföldköve az esemény budapesti sorsolásra, amelyre 2018. április 17-én 18 órakor kerül sor.

Az eseményt a Sport Tv, valamint az ehfTV élőben közvetíti.

Latest news

More News