EHF Champions League

DELO WOMEN’S EHF FINAL4: fontos szurkolói információk

EHF / ew

DELO WOMEN’S EHF FINAL4: fontos szurkolói információk

A hétvégén kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában a DELO WOMEN’S EHF FINAL4-ra, amely telt házas esemény. Kérjük az eseményre érkező szurkolókat, hogy vegyék figyelembe a FINAL4 során érvényes beléptetési szabályokat annak érdekében, hogy minden kézilabda-barát számára maradandó élmény legyen a rendezvény.

Tájékoztatjuk a DELO WOMEN’S EHF FINAL4-ra jeggyel rendelkezőket, hogy a Papp László Budapest Sportarénánál május 11-én és 12-én is 13:30-tól lehet belépni az eseményre.

A szurkolók a Metró állomás felől a deck-ről, a főbejáraton keresztül tudnak belépni az Aréna területére. A belépőjegy ellenőrzése után a nézők karszalagot kapnak. Kérjük, belépőjegyeiket őrizzék meg, hiszen május 12-én, vasárnap is kizárólag azzal tudnak belépni az Aréna területére.

Az esemény telt házas, helyszíni jegyárusításra nem kerül sor, csak a már megvásárolt, érvényes belépőjeggyel rendelkezők számára lehetséges a belépés.

A DELO WOMEN’S EHF FINAL4 programja:

2019. május 11., szombat, elődöntők:


13:30 kapunyitás
15:15 Vipers Kristiansand (norvég)–Győri Audi ETO
18:00 Metz Handball (francia)–Rosztov-Don (orosz)
20:30 Junior FINAL4 döntő (Oroszország-Szlovénia győztese – Magyarország-Montenegró győztese)

2019. május 12., vasárnap:

13:30 kapunyitás
15:15 bronzmérkőzés
18:00 döntő

Kérjük a nézőket, hogy a kihelyezett pályarendszabályokat tartsák be, kizárólag a mérkőzések megtekintéséhez feltétlenül szükséges eszközöket és tárgyakat hozzák magukkal. A sportlétesítménybe be nem vihető tárgyakat a rendezők dokumentáltan átveszik, megőrzik és a mérkőzések után visszaadják tulajdonosának.

Transzparenst, feliratot kizárólag a szervező engedélyével hozhatnak be a nézők. Ezek szektorokban történő elhelyezése kizárólag a rendezők engedélyével lehetséges, reklámot, biztonsági jelzéseket nem takarhatnak el.

A nézők kizárólag a belépőjegyen megjelölt ülőhelyet foglalhatják el.

Az Aréna területén működő büfékben kizárólag bankkártyával lehet fizetni, készpénzes fizetés nem lehetséges!

A nézők megfelelő tájékoztatása érdekében az Aréna területén információs táblákat helyezünk el, kérjük, ezeket vegyék figyelembe.

A Papp László Budapest Sportaréna szektorkiosztása a DELO WOMEN’S EHF FINAL4-on:

Latest news

More News